24/7 ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

+30 6941553423

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

IASSIS MEDICAL

ΙΑΣΣΙΣ

Τα ιατρεία IASSIS στελεχώνονται από μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας, επικεντρωμένους στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών τόσο στους μόνιμους κατοίκους , όσο και στους επισκέπτες στα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς.

Το IASSIS MEDICAL διαχειρίζεται 7 κλινικές στη Ζάκυνθο. Με πολυετή εμπειρία και μέσω της καθιερωμένης συνεργασίας με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, περιορίζει τις διαδικασίες και τα άτομα που εμπλέκονται και εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές, ταχύτερη εξυπηρέτηση και υψηλότερη ποιότητα.

Μόλις φτάσετε στη Ζάκυνθο ...είστε καλυμένοι

Το ταξίδι στη Ζάκυνθο μπορεί να είναι μια αξέχαστη εμπειρία, ωστόσο ενώ έχετε ιατρική κάλυψη στο σπίτι σας, ενώ στη Ζάκυνθο μπορεί να βρεθείτε σε αβεβαιότητα. Το να είσαι άρρωστος σε άλλη χώρα από την πατρίδα σου δεν είναι αυτό που φανταζόσουν. Εδώ έρχεται το IASSIS MEDICAL…

Με γνώμονα την ασφάλεια του ταξιδιώτη και το ενδιαφέρον των ασφαλιστικών εταιρειών, το IASSIS MEDICAL λειτουργεί με ευθύνη προκειμένου:

  • Αποτελεσματική ανταπόκριση επί τόπου στις ιατρικές ανάγκες του ταξιδιώτη όλο το εικοσιτετράωρο.
  • πληρούν αξιόπιστα τα υψηλά πρότυπα συνεργασίας των ασφαλιστικών εταιρειών, διασφαλίζοντας ότι το κόστος περιλαμβάνεται στο απαραίτητο.
elΕλληνικά