24/7 ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

+30 6941553423

Οι Αρχές μας

για επαγγελματική ιατρική περίθαλψη

Ιατρικές υπηρεσίες εφημερίας και μεταφορά οχημάτων έκτακτης ανάγκης όποτε είναι απαραίτητο.

Το IASSIS MEDICAL εξυπηρετεί το δικαίωμα όλων στην επαγγελματική και υπεύθυνη ιατρική περίθαλψη. Το IASSIS MEDICAL αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση με την ίδια πληρότητα και φροντίζει να αντιμετωπίζεται από εξειδικευμένο γιατροί. Τηρώντας τις πιο προηγμένες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, οι γιατροί μας λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους. Το νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι επίσης πλήρως εκπαιδευμένο και έμπειρο, προσφέροντας άψογο επίπεδο υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες και υποστήριξη κάθε μέρα.

Προστατέψτε την οικογένειά σας…
προστατέψτε τις διακοπές σας

Το IASSIS MEDICAL και οι γιατροί του αντιμετωπίζουν κάθε ασθενή ως άνθρωπο που πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις διακοπές του και στην καθημερινή του δραστηριότητα, υγιές, με το ελάχιστο άγχος και πόνο.

Η IASSIS MEDICAL και οι γιατροί της εφαρμόζουν δίκαιες τιμές και βεβαιώνονται ότι το κόστος περιλαμβάνεται στο αναγκαίο, μετά από συμφωνίες για τυπικές τιμές και εκπτώσεις τόσο για νοσοκομειακές όσο και για εξωνοσοκομειακές θεραπείες και καταδικάζουν πρακτικές τεχνητής υπερφόρτισης περιπτώσεων.

Η IASSIS MEDICAL ακολουθεί όλες τις συμφωνημένες διαδικασίες απαίτησης, προκειμένου να εξαλείψει τη συχνότητα των απορριφθεισών απαιτήσεων, να μειώσει την εμφάνιση μειώσεων λογαριασμών, να προστατεύσει τα συμφέροντα των συνεργαζόμενων γιατρών της και τον πολύτιμο χρόνο των αντιπροσώπων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Η IASSIS MEDICAL καλωσορίζει και αξιολογεί κάθε ανατροφοδότηση, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά της και να βελτιώσει τις υπηρεσίες της.

elΕλληνικά